Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

8/07/2011 01:54:00 μ.μ.

Η μαγεία της φούσκας

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Ο Φαν Γιάνγκ γεννήθηκε στο λιμάνι Χάι Φονγκ του Βιετνάμ. Εκεί έκανε τις πρώτες φούσκες της ζωής του, πριν πάρει το δρόμο της προσφυγιάς μαζί με τους γονείς του για τον Καναδά. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, στην περίπτωση του Φαν Γιάνγκ η ξενιτιά δεν επέδρασε αρνητικά. Κάθε άλλο μάλιστα. Έκανε το χόμπι του τέχνη, η οποία στην εθισμένη σε φαντασμαγορικά σόου Δύση, του απέφερε κέρδη δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Γιάνγκ διαθέτει δική του εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση, το "Γκαζίλιον Μπάμπλ Σόου". Έχει εφεύρει ειδικό εξοπλισμό με τον οποίο δημιουργεί τις τεράστιες φούσκες του. Όσον αφορά την πρώτη ύλη που χρησιμοποιεί, αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. Προ ημερών ο Φαν Γιάνγκ βρέθηκε στην Κίνα, δίνοντας φουσκο-παραστάσεις στο Πεκίνο, στη Σαγκάη και στο Γκοατζού.


Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com