Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

8/06/2011 02:07:00 μ.μ.

Η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου!

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το προσχέδιο του μεγαλύτερου θαλάσσιου θεάματος, παγκοσμίως. Προβλέπεται να ανοίξει τις πύλες του το ερχόμενο έτος και να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Το "Mammoth" θα κοστίσει πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια και θα διαθέτει μία πενταόροφη τσουλήθρα. Η τσουλήθρα θα χτιστεί στην Ιντιάνα και αναμένεται να προσελκύει πάρα πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο. Οι ιδιοκτήτες του πάρκου περιπέτειας "Holiday World and Safari Splashin" ανακοίνωσαν ότι για να γιορτάσουν την 65η επέτειο από το άνοιγμα του θερέτρου, θα οικοδομήσουν την γιγάντια τσουλήθρα. Η διαδρομή θα καλύψει 3 στρέμματα, αυξάνοντας το μέγεθος του πάρκου νερού σε 30 στρέμματα. Όταν ετοιμαστεί θα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή το ρεκόρ κατέχει η Wildebeest, με τους ετήσιους επισκέπτες να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο. "Υπολογίζουμε να κάνουν το γύρο του πάρκου 1.080 άτομα ανά ώρα" δήλωσε ο Dan Koch, πρόεδρος του πάρκου. "Θέλουμε κάτι μεγαλύτερο, θέλουμε να εντυπωσιάσουμε το κοινό μας και να του προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή", συμπληρώνει ο ίδιος.


Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com