Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

8/05/2011 06:14:00 μ.μ.

Πλωτό θέρετρο απίστευτης χλιδής

Αναρτήθηκε από fenomeno69

amphibious1

Το Κατάρ είναι αναμφισβήτητα μία από τις ισχυρότερες οικονομίες σε παγκόσμιο επίπεδο και δε χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει τον πλούτο της, με έργα όπως το πανάκριβο πλωτό θέρετρο ''Amphibious 1000''. Το ημι-βυθισμένο θέρετρο πάει την πολυτέλεια σε άλλο επίπεδο, κάνοντας και τους πιο απαιτητικούς να τα χάσουν με τα σχέδια που θα κοσμούν σε λίγο καιρό την ακτή του Κατάρ. Το κόστος κατασκευής ιλιγγιώδες, καθώς υπολογίζουν ότι θα αγγίξει τα 465 εκατομμύρια δολάρια.

amphibious2

Σχεδιασμένο από τον ιταλικό οίκο Giancarlo Zema Design Group, θα περιλαμβάνει τέσσερα γιγάντια ξενοδοχεία με υποθαλάσσια δωμάτια, τα οποία θα μοιάζουν με υπερπολυτελή γιότ. Επίσης, θα υπάρχουν 80 αυτόνομες πλωτές σουίτες, οι οποίες θα ονομάζονται "μέδουσες". Η κάθε σουίτα θα έχει τέσσερις ορόφους και ένα υποβρύχιο σαλόνι-ενυδρείο. Υδρογονοκίνητα σκάφη, νέας τεχνολογίας, θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε κάθε σημείο της πλωτής πολιτείας, η οποία θα έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με το Palm Island, του Ντουμπάι. "Είναι σαν μία μεγάλη υδρόβια ζωή που επεκτείνεται από τη στεριά στη θάλασσα" δήλωσε ο Giancarlo Zema. Θα περιλαμβάνει μουσείο, πλωτές διαβάσεις πεζών, εστιατόρια με πανοραμική θέα, εκθέσεις, ενυδρεία και ένα τούνελ από γυαλί που θα οδηγεί στο υποβρύχιο παρατηρητήριο στο κέντρο του θαλάσσιου πάρκου. Το θέρετρο έχει σχεδιαστεί για να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τη φύση.


Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com