Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/04/2010 10:21:00 π.μ.

Kαταζητείται η 'κατγούμαν'

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συλλάβουν μία κακοποιό, γνωστή και ως "κατγούμαν".Oι αρχές της έχουν αποδώσει αυτό το ψευδώνυμο, καθώς φορά μία ιδιαίτερα περίεργη μάσκα γάτας και σαν άλλη Χάλι Μπέρι, ληστεύει τα καταστήματα της πόλης.

Η άγνωστη γυναίκα, πρόσφατα λήστεψε ένα κατάστημα παπουτσιών αλλά και ένα περιποίησης προσώπου, φορώντας πάντα τη μάσκα της και κρατώντας ένα όπλο για να τρομοκρατεί και να αποσπά πιο εύκολα τη λεία της.Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει ήδη κολλήσει αφίσες με την μοιραία "catwoman" σημειώνοντας πως καταζητείται για ένοπλες ληστείες.

Στη προσπάθειά της να εντοπίσει την "γατούλα" έδωσε στο φως της δημοσιότητας και ένα βίντεο από την κάμερα ασφάλειας του καταστήματος παπουτσιών.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com