Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/19/2010 04:19:00 μ.μ.

Άντρας ζει παρέα με 40 δηλητηριώδη φίδια

Αναρτήθηκε από Unknown

Ένας ξυλουργός από το Sussex προσπαθεί να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτό της μακρότερης συμβίωσης με δηλητηριώδη φίδιά. Ο φιδόφιλος David Jones 44 ετών έχει δημιουργήσει για αυτό τον σκοπό ένα δωμάτιο στη Νότια Αφρική με όλα τα απαραίτητα περιβαλλομένου μιας κουζίνας , ενός κρεβατιού, μπάνιο αλλά και μερικές δεκάδες φίδια.

Ο στόχος του είναι να περάσει τέσσερις μήνες στο δωμάτιο σε μια προσπάθεια του να σπάσει το ρεκόρ συμβίωσης με φίδια που μέχρι στιγμής είναι οι 113 μέρες . Ο προηγούμενος που προσπάθησε να καταρρίψει το ρεκόρ πέρυσι εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από δαγκώματα από μια κόμπρα και μια οχιά.

Ο David αυτή τη στιγμή ζεί παρέα με 24 θανατηφόρα φίδια από την Αφρική, 3 κόμπρες , 9 boomslangs, 2 πράσινα mampas και 2 μαύρα mampas.

Μιλώντας για τους κινδύνους που επιφυλάσσει αυτή του η απόπειρα ο επίδοξος ξυλουργός δήλωσε « Μια κόμπρα προσπάθησε να με δαγκώσει τις προάλλες ενώ έφτιαχνα ένα φλιτζάνι τσάι »

Τι άλλο μπορούμε να πούμε. Καλή συνέχεια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com