Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/19/2010 11:13:00 π.μ.

Ένα στάδιο φτιαγμένο από... καλαμπόκι!

Αναρτήθηκε από bloggeridis


Το Corn Palace είναι μία πολλαπλών χρήσεων αρένα/εγκατάσταση που βρίσκεται στο Mitchell της Νότια Ντακότα. Είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, που τον επισκέπτονται πάνω από 500.000 ανθρώπους κάθε χρόνο. Το μαυριτανικής αναβίωσης κτίριο, είναι διακοσμημένο με καλαμπόκι! Οι τοιχογραφίες και τα σχέδια που καλύπτουν το κτίριο είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένα από καλαμπόκι και άλλα δημητριακά. Επίσης, αποτελεί την έδρας των ομάδων μπάσκετ Dakota Wesleyan University και Mitchell High School Kernels.
Το Mitchell Corn Palace εγκαινιάστηκε το 1892, και είχε σκοπό να τονίσει με έναν έξυπνο τρόπο τα εύφορα εδάφη της Νότιας Ντακότα, και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εγκατασταθούν εκεί. Στην αρχή ήταν απλά ένα ξύλινο κτίριο, αλλά όσο η δημοτικότητά του αυξάνονταν, υπέστη αρκετές αλλαγές και έγινε εθνικός πόλος έλξης.
Τα κομμάτια του καλαμποκιού τοποθετούνται στην θέση τους, χρησιμοποιώντας σχέδια για καθοδήγηση. Χρησιμοποιούνται ειδικές ποικιλίες σπόρων ώστε να παράγουν διαφορετικά χρώματα και κοστίζει στην πόλη της Mitchell περίπου 130.000 δολάρια κάθε χρόνο η συντήρηση του.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com