Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/18/2010 07:17:00 π.μ.

Winscape - Ένα εκπληκτικό 'παράθυρο'.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Πως θα σας φαίνονταν εάν κάθε πρωί επιλέγατε το μέρος στο οποίο θα θέλατε να ξυπνήσετε? Μην σας φαίνεται παράξενο, αφού η τεχνολογία για κάτι τέτοιο υπάρχει και ονομάζεται Winscape. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε ποιο μέρος θέλετε να δείτε. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το 'παράθυρο' σας! Και χάρις τους αισθητήρες κίνησης και αναγνώρισης προσώπου που διαθέτει, μπορεί να προσαρμόσει την θέα, ανάλογα την θέση που βρίσκεστε.
Επειδή όμως, ίσως να σας μπέρδεψα λίγο με την περιγραφή, δείτε ένα βίντεο που παρουσιάζει αναλυτικά τον τρόπο που λειτουργεί το Winscape.

Και μερικά χαρακτηριστικά του πακέτου :

1. Custom Winscape software with configurable screen parameters
2. Two HD plasma displays for great contrast and wide viewing angles
3. Video playback resolution of 1920x1080 with sound
4. Still-image resolution of 4096x4096
5. Fully embedded in the wall for aesthetics and silent operation
6. Tracking of one person in the room for proper perspective presentation
7. Scheduled on/off
8. iPhone and web control of sleep/wake/scene selection.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

para poli kali idea!!! thelo ke ego ena!!!! posa a3izi????

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com