Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/18/2010 09:07:00 π.μ.

Τετράδυμα με διαφορά ηλικίας 3 χρόνων!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η ξανθομαλλούσα Άλις είναι τριών ετών. Τα αδελφάκια της, ο Νόα, η Μέιζι και η Νίαμ, είναι μόλις μερικών εβδομάδων. Και όμως, πρόκειται για τετράδυμα. Η μητέρα τους, η Ελεν Μπάξτερ από το Λίνκολνσαϊρ της Βρετανίας δεν μπορούσε να συλλάβει φυσικά λόγω λιπώδους ιστού στις σάλπιγγες.Το 2006, λοιπόν, υποβλήθηκε σε τεχνητή γονιμοποίηση: δύο γονιμοποιημένα με το σπέρμα του συζύγου της Σέιν ωάρια τοποθετήθηκαν τότε στη μήτρα της και άλλα τέσσερα καταψύχθηκαν.

Η Μπάξτερ έμεινε έγκυος στην Άλις, η κόρη της γεννήθηκε το 2007, το ζευγάρι προσπάθησε κατόπιν να αποκτήσει και άλλο παιδί με φυσικό τρόπο, δύο εγκυμοσύνες όμως κατέληξαν σε αποβολή και τελικά, η Μπάξτερ επέστρεψε στην κλινική γονιμότητας.

Οι γιατροί τής εμφύτευσαν τρία από τα κατεψυγμένα της ωάρια. Κανείς δεν το περίμενε, αλλά «άντεξαν» και τα τρία: γεννήθηκαν με καισαρική έξι εβδομάδες νωρίτερα και απολαμβάνουν τώρα την αγκαλιά της μεγάλης τετράδυμης αδελφής τους.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com