Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/17/2010 04:52:00 μ.μ.

Πρόταση γάμου μέσω iPad!

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Όταν ο Steve Jobs παρουσίαζε το iPad ως το next big thing, σίγουρα δε φανταζόταν ότι το νέο gadget θα είχε και τέτοια χρήση. Ένας αμερικανός, ο οποίος προφανώς είναι κολλημένος με την τεχνολογία του δαγκωμένου μήλου, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσω του iPad που μόλις είχε αγοράσει. Κάτι τέτοια βλέπουμε και συνειδητοποιούμε ότι η ψυχική μας υγεία βρίσκεται ακόμη σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ο Zach (έτσι λέγεται ο iPad maniac) πήρε την καλή του, πήγαν βόλτα στο πάρκο κι έκατσαν στο παγκάκι που είχαν πρωτοσυναντηθεί. Στη συνέχεια, έβγαλε το iPad από την τσάντα του και έδειξε στην αγαπημένη του ένα slide show με φωτογραφίες από όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Το τελευταίο slide έγραφε αυτό που φαντάζεστε: "Θα με παντρευτείς;" Κρίνοντας από τη φωτογραφία, η απάντηση ήταν θετική. Ο κ. Zach έστειλε σχετική επιστολή στο Tech Crunch περιγράφοντας τη σκηνή και για να μην αφήσει αμφιβολίες σχετικά με το κόλλημά του, έγραψε στο τέλος: "Μάλλον ο Steve Jobs είχε δίκιο, το iPad είναι μαγικό!"

Και για να μη νομίζετε ότι ο Zach είναι ο μόνος τρελός στον κόσμο, να σας πληροφορήσουμε ότι έχουν ήδη καταγραφεί τα εξής περιστατικά:



Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com