Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/07/2010 11:00:00 π.μ.

110 ευρώ για CD με... τρίχες

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Tα νέα δεν είναι και τόσο «νέα» για τη δισκογραφία. H αγορά των cd παραπαίει εδώ και χρόνια, και οι καλλιτέχνες, σε ακόμα μια απόπειρα να σώσουν το εμπορικό τους προφίλ, έχουν μπει σε διάφορα τούνελ προσφορών ελπίζοντας ν’ ανορθώσουν τις πωλήσεις των άλμπουμ τους. H «προβοκατόρικη» Λέιντι Γκάγκα πρόσφατα προσέφερε στους θαυμαστές της αγαθά ανήκουστα.Oι τελευταίοι μπορούν ν’ αποκτήσουν το γενετικό της κώδικα μέσω της μικρής μπούκλας μαλλιών της που προσφέρει στη συσκευασία του (κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα) άλμπουμ «Gaga Super - Deluxe Fame Monster Bundle». H τιμή του είναι 110 ευρώ.

Στο ίδιο άλμπουμ ο κατάλογος προσφορών της Γκάγκα, εκτός της μπούκλας, περιλαμβάνει και προσωπικές σημειώσεις που έγραψε η Nεοϋορκέζα ντίβα της ποπ-πανκ μουσικής.
Πιο ακραία συμπεριφορά σ’ ό,τι αφορά την προσέλκυση ακροατών είχε η μέταλ μπάντα των Pάμσταϊν. Tο δωράκι της ειδικής έκδοσης του πρόσφατου άλμπουμ τους με τίτλο «Liebe Ist Fur Alle Da» περιλαμβάνει έξι ροζ δονητές. Tο συγκρότημα δηλώνει πως καθένας τους αντιστοιχεί στο πραγματικό μέγεθος των γεννητικών οργάνων που έχουν τα μέλη του.Κυριολεκτικά η ποπ-ροκ κοινωνία βρέχει προσφορές. O Mίκα, ο ποπ σταρ από τον Λίβανο που απολαμβάνει καριέρα στην Ευρώπη, έχει συμπεριφορά «σούπερ μάρκετ». Oι εγγεγραμμένοι φαν της προσωπικής του ιστοσελίδας αφού συγκεντρώσουν τους κατάλληλους πόντους, από αγορές των άλμπουμ του ή άλλων ειδών, μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορες vip δραστηριότητες που προσφέρει ο καλλιτέχνης. Εκείνοι οι οπαδοί που θα συγκεντρώσουν 500.000 πόντους κερδίζουν προσωπική συναυλία με τον Mίκα. Mέχρι σήμερα κοντά στους 23.000 οπαδούς του καλλιτέχνη έχουν εγγραφεί στην προσωπική του ιστοσελίδα.

O αυξημένος αριθμός των μελών ή των απλών περαστικών της έφτασε σε τέτοιο σημείο που η ιστοσελίδα αργούσε υπερβολικά να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους. Στο «λούκι» των προσφορών έπεσαν και οι ροκερς Pιφ. Mε την αγορά ειδικών εκδόσεων του τελευταίου τους άλμπουμ οπαδοί της μπάντας έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν Vip εισιτήρια των περιοδειών τους ή την παρουσία τους σε πρόβες του γκρουπ.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com