Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/07/2010 12:55:00 μ.μ.

Mariza - Ένα Ελληνικό 3D film μικρού μήκους.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το 'Mariza' είναι μια Ελληνική μικρού μήκους ταινία που εξιστορεί τις περιπέτειες ενός ψαρά και του πεισματάρη γαϊδάρου του. Δημιουργήθηκε το 2008 από τον Κων/νο κρυστάλλη για το "MA of Animation course" στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ. Η ταινία έχει προβληθεί σε αρκετά φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό κερδίζοντας αρκετές διακρίσεις.
Η παραγωγή, η σκηνοθεσία και το animation έχει γίνει από τον ίδιο, ενώ η μουσική είναι από τον Μίκη Θεοδωράκη.

Directed/Produced/Animated and Edited by Constantine Krystallis
Music by Mikis Theodorakis
Sound by Jeremy Yang, Silencio
website : www.marizamovie.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com