Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/07/2010 09:51:00 π.μ.

Η μαριχουάνα, τα λύτρα και ο αφελής εγκληματίας

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ένας έμπορος ναρκωτικών στις ΗΠΑ βρήκε ένα περίεργο σημείωμα στο σημείο όπου είχε είχε βάλει τα φυτά μαριχουάνας που καλλιεργούσε και τα οποία είχαν εξαφανιστεί."Σ'ευχαριστώ για τη σοδειά! Τη θέλεις πίσω; Πάρε τηλέφωνο και θα κανονίσουμε την τιμή" έγραφε στο σημείωμα.
Ο 48χρονος Steven Alan Locasio, αποφάσισε να κλείσει τη συμφωνία και τηλεφώνησε. Όταν εμφανίστηκε στο σημείο όπου ο άγνωστος του έκλεισε ραντεβού, έχοντας μαζί του 200 δολάρια, κατάλαβε ότι είχε πέσει σε παγίδα.

Σύμφωνα με τον σερίφη της αμερικανικής πόλης Marathon, μετά από καταγγελία, η αστυνομία είχε βρει έξι φυτά μαριχουάνας σε τοποθεσία κοντά στο σπίτι του Locasio. Οι αστυνομικοί, τα πήραν, ως αποδεικτικά στοιχεία εγκλήματος και άφησαν πίσω τους το σημείωμα. Όταν ο 48χρονος συναντήθηκε με τους αστυνομικούς για να δώσει τα "λύτρα" εκείνοι τον συνέλαβαν. Μετά από έρευνα στο διαμέρισμά του βρέθηκαν άλλα 20 φυτά, πολλά χάπια και 1380 δολάρια.

Ο Locasio και η σύζυγός του Christine, η οποία επίσης συνελήφθη αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για καλλιέργεια μαριχουάνας, κατοχή και εμπόριον ναρκωτικών.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com