Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/16/2009 07:02:00 π.μ.

Έβγαλε στο σφυρί την... παρθενιά της

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Μια έφηβη από το Χονγκ Κονγκ που προσπάθησε να δημοπρατήσει την... παρθενιά της μέσω του διαδικτύου για να μαζέψει χρήματα για τα Χριστούγεννα βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας.Το κορίτσι δημοσίευσε μια αγγελία σε ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης εφήβων λέγοντας ότι χρειάζεται επειγόντως χρήματα και έλαβε πολλές προσφορές, η μεγαλύτερη από τις οποίες ήταν ύψους 60.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (περίπου 7.000 ευρώ).

Ωστόσο, η αστυνομία προειδοποίησε ότι τόσο το κορίτσι όσο και αυτός που προσέφερε τα χρήματα μπορεί να διωχθούν ποινικά. Μάλιστα, η αστυνομία στην ιστοσελίδα προειδοποιεί: «Μην πουλάτε το κορμί σας για χρήματα. Τα ραντεβού με ανταλλάγματα θα βάλουν φραγμό στο μέλλον σας».

Το κορίτσι δημοσίευσε την αγγελία στις 9 Δεκεμβρίου λέγοντας ότι είναι έφηβη και έθετε ως αρχική τιμή προσφοράς τα 10.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ. Περίπου 100 άτομα ανταποκρίθηκαν στην αγγελία - ορισμένοι ζητώντας να δουν φωτογραφίες της ανήλικης. Η υψηλότερη προσφορά προερχόταν από ένα άτομο με το ψευδώνυμο «Υστερικός».

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com