Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/15/2009 07:59:00 μ.μ.

Έργα τέχνης φτιαγμένα με όπλο.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_deweaponizing-the-gun

Ο Αμερικάνος καλλιτέχνης Walton Creel έχει βρει έναν δικό του τρόπο για τα έργα που δημιουργεί. Όλα του τα έργα είναι δημιουργημένα με την χρήση ενός όπλου. Ο Walton Creel δεν είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης στον κόσμο που χρησιμοποιεί ένα όπλο για να δημιουργήσει έργα τέχνης. Όπως δηλώνει και ο ίδιος στο official site του, θέλησε να χρησιμοποιήσει αυτό το είδος τέχνης για να αποδείξει πως τα όπλα εκτός την καταστρεπτική δύναμη που διαθέτουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως "εργαλεία δημιουργίας".

02_deweaponizing-the-gun7

03_deweaponizing-the-gun2

04_deweaponizing-the-gun3

05_deweaponizing-the-gun4

06_deweaponizing-the-gun5

06_deweaponizing-the-gun6

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com