Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/05/2011 02:11:00 μ.μ.

Θαλάσσιο λιοντάρι σε εθνική οδό

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Το τελευταίο που θα περίμενε κανείς σε μία εθνική οδό, θα ήταν ένα θαλάσσιο λιοντάρι. Η κίνηση των οχημάτων σταμάτησε στον αυτοκινητόδρομο του Burlingame της Καλιφόρνια, όταν το χτυπημένο ζώο διέσχισε τις οχτώ λωρίδες της εθνικής οδού. Το θαλάσσιο λιοντάρι που μαζί με την "τριχωτή" φώκια ανήκουν στην οικογένεια των Otarriidae ή αλλιώς στις φώκιες που διαθέτουν αυτιά, βρέθηκε να υποφέρει από τραύμα στο πρόσωπό της, όπως αναφέρoυν οι San Meteo County Times. Οι κτηνίατροι δήλωσαν δύο μέρες μετά ότι το φτωχό ζώο είχε χτυπηθεί από σφαίρα στο πρόσωπό του. Το θαλάσσιο λιοντάρι, γνωστό και με το παρατσούκλι "Broadway Bound" δεν είχε φάει τίποτα πριν την διάσωσή της. Η φώκια που ζυγίζει 150 κιλά και βγήκε από την έξοδο 101 του αυτοκινητόδρομου, αρχικά θεωρήθηκε ότι υπέφερε από στρες, κούραση και μώλωπες κάτω από το σαγόνι της.


Εκπρόσωπος του Θαλάσσιου Κέντρου Θηλαστικών, Jim Oswald είπε: "Ελπίζουμε να καταφέρουμε να βελτιώσει την όρεξή της και φροντίζουμε την πληγή της και, αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσουμε να την αφήσουμε ελεύθερη πίσω στον ωκεανό." Σύμφωνα με το CBS, η εθνική οδός έκλεισε για δύο ώρες μέχρι οι αρχές να καταφέρουν να σώσουν το πληγωμένο ζώο. Τα τηλέφωνα χτυπούσαν στο αστυνομικό τμήμα και οδηγοί ανέφεραν πως έβλεπαν ένα θαλάσσιο λιοντάρι στην μέση του αυτοκινητόδρομου, όντας απολύτως νηφάλιοι. "Δεν έγινε ούτε ένα ατύχημα εξαιτίας αυτού, το οποίο είναι απίστευτο", είπε η Laura Terada από το αστυνομικό τμήμα του Burlingame.


Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com