Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/03/2011 04:08:00 μ.μ.

Πως να 'μετατρέψετε' μεγάλα αντικείμενα σε μινιατούρες!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το Design studio Skrekkøgle που εδρεύει στην Στοκχόλμη έχει δημιουργήσει ένα πρωτότυπο project με το όνομα "Big Money". Η ιδέα ήταν η δημιουργία ενός τεράστιου κέρματος, ακριβές αντίγραφο ενός ευρώ των 50 λεπτών με αναλογία 20:01. Το τεράστιο νόμισμα τοποθετήθηκε δίπλα σε μεγάλα αντικείμενα και χάρις την έξυπνη φωτογράφηση, το αποτέλεσμα ήταν τα αντικείμενα να μοιάζουν με μικροσκοπικά αντίγραφα παιχνιδιών.Δείτε και πιο είναι το πραγματικό μέγεθος του νομίσματος...
Το συγκεκριμένο στούντιο έχει στο ενεργητικό του μια σειρά από πρωτότυπα project που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα τους. Όπως το πορτραίτο του σκύλου που εκτυπώθηκε από την τέφρα του, ή την εκπληκτική αναπαράσταση της κλασικής πασιέντζας των windows.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com