Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/26/2011 01:02:00 μ.μ.

Κάνοντας πλάκα με προιόντα των super market.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Πικάντικο τόνο στα ψώνια των καταναλωτών δίνουν τα μέλη ενός γκρουπ στο Facebook. Τοποθετούν τα προϊόντα των σούπερ μάρκετ με τέτοιο τρόπο δημιουργώντας βρισιές και πονηρές εικόνες. Δείτε το αποτέλεσμα.

Τον μπελά τους έχουν βρει οι απανταχού υπάλληλοι σούπερ μάρκετ ανά τον κόσμο και κυρίως της Βρετανίας καθώς έχουν πέσει θύματα ενός γκρουπ του Facebook.

Πριν προλάβετε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας δε πρόκειται για αγανακτισμένους πολίτες του κινήματος Δεν πληρώνω αλλά για πολίτες που θέλουν απλά να διασκεδάσουν και να σπάσουν πλάκα (αλλά και τα νεύρα των υπαλλήλων ως φαίνεται).

Πρόκειται για ένα νέο είδος παιχνιδιού ενόψει της 1 Απριλίου, το οποίο ονόμασαν Supermarket Scrabble

Αυτό που κάνουν είναι να σχηματίζουν "κακές" λέξεις και πονηρές εικόνες χρησιμοποιώντας προϊόντα βάζοντάς τα σε ανάλογη σειρά, συνδυάζοντας τις ετικέτες τους.

Μετά αφού ολοκληρώσουν την... βρισιά τους βγάζουν φωτογραφία το έργο τους και το ανεβάζουν στο Facebook στο γκρουπ που έχουν δημιουργήσει.

Όπως τονίζει η ομάδα στο Facebook, σκοπός τους είναι να κάνουν πιο ευχάριστη τη διαδικασία του shopping με το να πειράζουν πονηρά τη θέση των προϊόντων.

"Εαν δεν καταφέρετε να δημιουργήσετε μια πονηρή λέξη, προσπαθήστε να προσθέσετε πράγματα στο καρότσι του διπλανού σας", σημειώνουν δίνοντας μια εναλλακτική για τους λιγότερο τολμηρούς.


πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com