Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

8/29/2010 12:37:00 μ.μ.

Η μοντέρνα τέχνη είναι γύρω σου.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η καλλιτέχνης Horacio Salinas, γεννημένη στην Αργεντινή και με μόνιμη έδρα της την Νέα Υόρκη, είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για την ικανότητά της να δημιουργεί τέχνη με τα πιο κοινά αντικείμενα της καθημερινής ζωής μας. Τα έργα της χαίρουν μεγάλης εκτίμησης, ιδιαίτερα από τα πιο σημαντικά περιοδικά του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων της Vogue, GQ και τους New York Times.

1 σχόλια:

Fevos Man είπε...

Αν το παιδι μου εκανε κατι τετοιο θα του εδινα συγχαρητηρια και θα του λεγα οτι μπορει να γινει καλλιτεχνης μια μερα

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com