Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

8/29/2010 03:40:00 μ.μ.

Μαθηματικός τύπος για την ελκυστικότητα των γυναικών

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ζήτημα αντικειμενικών κριτηρίων είναι πλέον το πόσο ελκυστική είναι μια γυναίκα, σύμφωνα με νεοζηλανδό επιστήμονα ο οποίος υποστηρίζει ότι βρήκε τη μαγική μαθηματική φόρμουλα του ελκυστικού σώματος.Πιο συγκεκριμένα, η ελκυστικότητα μιας γυναίκας προκύπτει από την περιφέρεια της μέσης σε σχέση με τους γοφούς. Από την αναλογία ανάμεσα στα δυο μεγέθη ορίζεται ο βαθμός της ελκυστικότητας, σύμφωνα τουλάχιστον με τον ανθρωπολόγο Μπάρναμπι Ντίξον.

Ο νεοζηλανδός επιστήμονας έφτασε στη... μαγική φόρμουλα παρουσιάζοντας σε μια ομάδα εθελοντών διάφορες εικόνες γυναικών, των οποίων το μπούστο, η μέση και οι γοφοί είχαν αλλοιωθεί ψηφιακά σε διάφορα μεγέθη. Με τη βοήθεια υπέρυθρων ακτίνων, ο δρ Ντίξον κατέγραφε την έκφραση των προσώπων των εθελοντών την ώρα που κοιτούσαν τις φωτογραφίες.

Οι πιο θερμές αντιδράσεις των εθελοντών σημειώθηκαν όταν η αναλογία μέσης- γοφών ήταν 0,7, δηλαδή όταν η μέση είναι το 70% της περιφέρειας των γοφών. Την ίδια αναλογία, εξάλλου, είχε και η Μέριλιν Μονρόε, μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών.

Την ίδια αναλογία εμφανίζει και η Κέιτ Μος, παρά το γεγονός ότι οι καμπύλες δεν είναι εμφανείς στο σώμα του διάσημου μοντέλου, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα «Daily Μail». Ανάλογες μελέτες έχουν δείξει ότι ίδια γούστα με τους Νεοζηλανδούς έχουν οι Βρετανοί, οι Γερμανοί, οι Καμερουνέζοι και οι Κινέζοι.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com