Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/21/2010 11:10:00 π.μ.

Το δάσος με τις πινακίδες.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η είσοδος για το δάσος βρίσκεται στο Watson Lake, στο Γιούκον και είναι ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα κατά μήκος της εθνικής οδού της Αλάσκας. Ξεκίνησε τυχαία το 1942 και από τότε έχουν προστεθεί πάνω από 65.000 πινακίδες στην περιοχή.

Το 1942, μια απλή ταμπέλα που έδειχνε τις αποστάσεις σε διάφορα σημεία κατά μήκος του δρόμου, χτυπήθηκε από μια μπουλντόζα. Ο Carl K. Lindley, που υπηρετούν με την 341η Engineers, διατάχθηκε να επισκευάσει την πινακίδα, αλλά αυτός αποφάσισε να προσθέσει και μια ακόμα πινακίδα που να δείχνει πως την γενέτειρά του. Από τότε, χιλιάδες περαστικοί έχουν αντιγράψει τον Carl δημιουργώντας αυτό το παράξενο σκηνικό.

Η έκταση με τις τις πινακίδες καλύπτει δύο στρέμματα και υπάρχουν παντού ξύλινα πάνελ που μπορεί ο καθένας να αφήσει την δική του πινακίδα, που μπορεί να είναι από ένα "Welcome To ..." έως πινακίδες αυτοκινήτων.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com