Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/20/2010 03:13:00 μ.μ.

Η ακριβότερη κούκλα Barbie στον κόσμο

Αναρτήθηκε από Unknown

Για να συμπέσει με την έναρξη της συλλογής Barbie Basics στην Αυστραλία, η εταιρεία Mattel προσέλαβε τον διεθνή σχεδιαστή κοσμημάτων Stefano Canturi για να δημιουργήσει την σπανιότερη και ακριβότερη Barbie που έγινε ποτε. Η τιμή της; Περίπου €400.000!
Η Barbie είναι διακοσμημένη με ένα εκπληκτικό περιδέραιο Canturi, φιαγμένο από άσπρα διαμάντια 3.00 καρατίων που περιβάλλουν ένα τετράγωνο σμαραγδένιο ρόζ διαμάντι 1.00 καρατιού.
Ένα τετράγωνο δαχτυλίδι με διαμάντια που βρίσκεται στο δεξί της χέρι ολοκληρώνει το σετ.
Το ροζ διαμάντι μαζέφθηκε ειδικά για την Barbie από το αυστραλιανό ορυχείο Argyle. Το τετράγωνο σμαραγδένιο διαμάντι 1.00 καρατίου, ξεχωριστό για το διακριτικό ρόζ χρώμα του, είναι ουσιαστικά πολυτιμότερο από τα διαμάντια που το περιβάλλουν.
«Ένα πρότυπο στυλ, όπως η Barbie, επιβάλλεται να έχει ένα σπάνιο και μοναδικό ρόζ διαμάντι όπως αυτό», δήλωσε ο σχεδιαστής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com