Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/20/2010 08:14:00 π.μ.

ENOLA STR8 - Αρκεί να θέλεις.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το είδαμε, μας άρεσε, γι' αυτό και σας το προτείνουμε.

Οι Enola Str8 είναι ένα ελληνόφωνο rock-hip hop συγκρότημα και αποτελείται από επτά αναντικατάστατα μέλη. Τους Διονύση Καραμπέκιο (μπάσο), Κωνσταντίνο Καραμπουρνιώτη (κιθάρα), Γιάννη Ντίνα (κιθάρα), Θοδωρή Πίτσα (πλήκτρα), Νίκωνα Τζίφα (τύμπανα), Αντρέα Βολτάρη (φωνητικά) και Χάρη Χασάπη (rap φωνητικά). Η δημιουργία ενός τέτοιου συγκροτήματος υπήρχε στο μυαλό όλων και πριν 2 χρόνια περίπου έγινε πραγματικότητα. Σήμερα μετά από δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις (Ράδιο Αρβύλα, Madday live), η πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο "11 Βήματα" αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός ημερών από την FRIENDS MUSIC FACTORY σε όλα τα δισκοπωλεία, ενώ μπορεί να γίνει παραγγελία του δίσκου από το itunes και από το επίσημο site τους, enolastr8.com. Το πρώτο τους video clip, του τραγουδιού "Αρκεί να θέλεις", ήδη προβάλλεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς ανά τη χώρα, ενώ δεν θα καθυστερήσει η ανακοίνωση ημερομηνίας για την επίσημη παρουσίαση του δίσκου μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

teloiooooo!!!

Ανώνυμος είπε...

bravo re paidia epitelous kai kati kainourgio!anamenoume!

Ανώνυμος είπε...

ela re, kali fasi!

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com