Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/14/2010 09:30:00 μ.μ.

Πατροκτόνος για χάρη βιντεοπαιχνιδιού

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Ένας 14χρονος έφηβος σκότωσε σχεδόν ακαριαία τον πατέρα του με διαδοχικά κτυπήματα με τσεκούρι στο πρόσωπο και στο κρανίο του, όταν το θύμα τού αποστέρησε το βιντεο-παιχνίδι του, συγκεκριμένα την «κονσόλα» του, ανακοινώθηκε επίσημα από την εισαγγελία στο Κρασνοντάρ στη νοτιο-δυτική Ρωσία.


Διευκρινίστηκε ότι το φονικό έγινε στη μία τη νύχτα, ενώ ο άτυχος πατέρας κοιμόταν...κι ακόμα ότι η αιμοσταγής αυτή πράξη έγινε την 12η Απριλίου στην πόλη Τουπσέ, που απέχει περίπου 1.200 χλμ.από τη Μόσχα. Όπως διέρρευσε, το φονικό υπήρξε αποτέλεσμα επιβολής «πειθαρχικού» μέτρου στον ανήλικο. Συγκεκριμένα, ο έφηβος έπαιζε συνεχώς με το βιντεο-παιχνίδι κι οι γονείς του τον έβλεπαν διαρκώς με τα μάτια του στραμμένα στην «κονσόλα» ή τη βιντεο-οθόνη του. Μια μέρα, που αποδείχθηκε μοιραία, ο πατέρας αποφάσισε να τού στερήσει την «κονσόλα» του αγαπημένου του παιχνιδιού, στο τέλος μιας ολόκληρης εβδομάδας που εκτός των ωρών που κοιμόταν ο έφηβος είχε γίνει αχώριστος με το ηλεκτρονικό παιχνίδι... Μετά το φονικό, η κατατρομαγμένη μητέρα του μικρού...παρέδωσε την «κονσόλα» στο παιδί της, που είχε την ψυχραιμία να παίξει κάποιες ώρες πριν να πάει να κοιμηθεί... Τότε και μόνον η μητέρα ειδοποίησε συγγενείς, για το τί είχε διαδραματιστεί... Εκείνοι, με τη σειρά τους, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς, που συνέλαβαν τον νεαρό πατροκτόνο. Ο νεαρός δράστης είχε «λευκό» ποινικό μητρώο και κρατείται μέχρι να γίνει η δίκη του. Στη Ρωσία, μπορεί να καταδικαστείς για φόνο και στην ηλικία των δέκα τεσσάρων.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com