Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/14/2010 08:15:00 μ.μ.

Ο χειρότερος φύλακας του κόσμου

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Μία φορά χρειάστηκε να επέμβει ο σκύλος-φύλακας μίας παμπ στην πόλη Darmouth στη Βρετανία αλλά δεν τα κατάφερε διότι... τον πήρε ο ύπνος. Πρόκειται για τον Taz, το λυκόσκυλο, που αγόρασαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος το 1998, για να διώχνει τους επίδοξους ληστές. Όταν όμως τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, κακοποιοί μπήκαν στην παμπ, ο Taz δεν κατάφερε να ξυπνήσει. Οι ληστές πήραν τις εισπράξεις από το ταμείο, ποτά αξίας εκατοντάδων λιρών, ακόμα και τα χρήματα από μια παιχνιδομηχανή με ερωτήσεις και μερικούς φιλανθρωπικούς κουμπαράδες. Όταν ο 41χρονος, ιδιοκτήτης Mark Keel, άνοιξε το πρωί της Κυριακής την παμπ, βρήκε τον Taz να κοιμάται και να ροχαλίζει. "Δυστυχώς δεν ξύπνησε. Αν είχε ξυπνήσει θα τους είχε επιτεθεί. Είναι 11 ετών πλέον και όσο περνάνε τα χρόνια χάνει την όραση και την ακοή του. Όταν ήταν νεότερος ξύπναγε με το παραμικρό, ακόμα και όταν κάποιος περπατούσε στον δρόμο" δήλωσε ο Κeel και πρόσθεσε ότι πλέον θα βάλουν σύστημα συναγερμού. Οι διαρρήκτες παραβίασαν ένα παράθυρο και ενώ ο Taz κοιμόταν, έκλεψαν ότι μπορούσαν ανενόχλητοι -από ποτά και χρήματα, μέχρι ένα iPod που βρήκαν στο μπαρ. Ο κ. Keel δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στα 12 χρόνια που είναι ιδιοκτήτης του μπαρ. "Ήταν ιδιαίτερα οργανωμένοι, καθώς ο καθαριστής που μπήκε το πρωί δεν πρόσεξε τίποτα" τόνισε.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com