Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/18/2010 01:25:00 μ.μ.

Find Icon - Μηχανή Αναζήτησης Εικονιδίων

Αναρτήθηκε από fenomeno69

find_icon

Το Find Icon είναι μια νέα μηχανή αναζήτησης στην οποίο μπορείτε να βρείτε διάφορα εικονίδια. Στην βάση της διαθέτει πάνω από 300.000 εικονίδια τα οποία αυξάνονται διαρκώς. Ο κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα να ανεβάσει μια δική του συλλογή και εσείς να την βρείτε και να την κατεβάσετε. Το site βρίσκετε ακόμα σε εξέλιξη αλλά σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό εργαλείο για όλους. Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε μια αναζήτηση για εικονίδια του facebook.

find_icon2

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την μηχανή αναζήτησης πατήστε εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com