Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/18/2010 02:48:00 μ.μ.

Εισβολή ροζ σαλιγκαριών στο Μιλάνο.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_pink-snails-1

Δώδεκα γιγάντια ροζ σαλιγκάρια έκαναν έφοδο στο κέντρο του Μιλάνου, πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Piazza Scala. Τα σαλιγκάρια όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι πραγματικά πανέμορφα και συμβολίζουν ότι "η ταχύτητα δεν είναι πάντα αρετή", σε έναν κόσμο που οι ρυθμοί της ζωής έχουν γίνει πολύ γρήγοροι και οι εξελίξεις τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες, αγνοώντας την φωτεινή πλευρά της ζωής μας.

02_pink-snails-2

Φυσικά όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, τα σαλιγκάρια είναι ένα πανέμορφο έργο τέχνης που δημιουργήθηκε από την Ιταλική ομάδα Cracking Art. Σκοπός του έργου είναι η συνειδητοποίηση του ανθρώπου για αυτά που συμβαίνουν γύρω του, ώστε να πάψει να αδιαφορεί για τα δρώμενα της πόλης. Ο Σύμβουλος Πολιτισμού του Μιλάνου, κ. Finazzer Flory, έχει εκφράσει την άποψη του λέγοντας πως: οι άνθρωποι πρέπει να ανακαλύψουν εκ νέου την εμπειρία της ζωής στην πόλη, παρακάμπτοντας ελαφρώς την καθημερινή τους ρουτίνα, η οποία τους κράτα απασχολημένους.

03_pink-snails-3

Τα σαλιγκάρια θα κινηθούν περιοδικά γύρω από την πόλη προς το Palazzo Reale και στην συνέχεια σε κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, τον Ιανουάριο. Μέτα από κάποια διεθνή ταξίδια στο Αμμάν, Τελ Αβίβ και Σικάγο, θα επιστρέψουν ξανά στο Μιλάνο ως μέρος του στρατού 120 σαλιγκαριών το 2015.

04_pink-snails-4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com