Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/22/2010 07:14:00 π.μ.

Πως να κάνετε τις αγελάδες πιο παραγωγικές!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ένα μικρό μάθημα για την ψυχολογία των αγελάδων! Ένας Ρώσος κτηνοτρόφος άκουσε ότι οι αγελάδες γίνονται πιο παραγωγικές όταν είναι ευτυχισμένες και σε χαλάρωση. Έτσι σκέφτηκε να εγκαταστήσει μεγάλες LCD οθόνες που να παίζουν εικόνες από λιβάδια με καταπράσινο γρασίδι, όλη την ημέρα!
Για να διαπιστώσει εάν αυτή η σύγχρονη και δαπανηρή μέθοδος έχει κάποιο αποτέλεσμα, χώρισε τις αγελάδες του σε δύο ομάδες. Η μια ομάδα παρακολουθεί τηλεόραση με εικόνες από πράσινα λιβάδια, ενώ η ομάδα Β στερείτε αυτήν την ευχαρίστηση. Στη συνέχεια θα μετρήσει την ποσότητα του γάλακτος που δίνει η κάθε μία ομάδα. Δεδομένου ότι το πείραμα είναι ακόμα σε διαδικασία, δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματα.
πηγή : [link]
ευχαριστούμε τον ανώνυμο φίλο για την πληροφορία.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ! http://artsyspot.com/cows-watching-tv/

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com