Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/09/2010 04:55:00 μ.μ.

Πλωτό ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_zambezi-queen_1_2ppY4_69

Το Zambezi Queen είναι ένα νέο πλωτό ύψους 15 ποδιών, που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για τους επιβάτες, αλλά με ελάχιστες επιπτώσεις προς το περιβάλλον. Το πλοίο διαθέτει ένα πολυτελές νέο τρόπο για να εξερευνήσετε το ποταμό Chobe στη Μποτσουάνα, που διασχίζει το Εθνικό Πάρκο Chobe.

02_zambezi-queen_2_2u438_69

Το πλοίο είναι τόσο πολυτελές και πράσινο που είναι εξοπλισμένο με ηλιακό θερμοσίφωνα και χρησιμοποιεί αεριοπροώθηση αντί τους συμβατικούς έλικες, για καλύτερη οικονομία καυσίμων. Επιπλέον, το πλοίο δεν διαθέτει κλιματιστικά για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Οι 14 σουίτες που διαθέτει το πλοίο έχουν μπαλκόνια, μοντέρνα διακόσμηση αποικιακού στυλ και πολλές κουνουπιέρες.

03_zambezi-queen_3_DjDWo_69

04_zambezi-queen_4_v6xCt_69

Οι εκδρομές είναι διήμερες ή τριήμερες καλύπτοντας και τα 20 μίλια του ποταμού. Οι τιμές κυμαίνονται από 800-3.600 δολάρια, ανάλογα με το δωμάτιο, την εποχή του έτους και τις μέρες διαμονής που θα επιλέξετε.

05_zambezi-queen_5_DFKNs_69

06_zambezi-queen_6_hHcRa_69

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com