Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/10/2010 12:11:00 μ.μ.

Έμαθαν το θάνατο του αδερφού τους από το Facebook

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Δύο δίδυμα αδέρφια, την ημέρα του εορτασμού των 20ων γενεθλίων τους, μπήκαν στο Facebook προκειμένου να δουν τα ευχετήρια μηνύματα που τους είχαν στείλει.


Σε αντίθεση όμως με αυτό που περίμεναν, οι 20χρονες Άντζελα και Μαριάννα Βουρλή, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ανακάλυψαν πως υπήρχαν μηνύματα τα οποία έγραφαν «RIP Κρις Νέιλορ» και «RIP Μπόμπι». Τους πήρε λίγα λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι τα μηνύματα αναφέρονταν στον 17χρονο αδερφό τους, Μπομπ. Αμέσως μετά, τα αδέρφια προσπάθησαν να επικοινωνήσουν ανεπιτυχώς με τον αδερφό τους και έτσι κάλεσαν τη μητέρα τους. «Κάλεσα την μητέρα μου και της είπα: “Μητέρα, ο Κρις Νέιλορ είναι νεκρός -μόλις το διάβασα στο Facebook. Αλλά ο Μπομπ, που είναι; Βρήκα μηνύματα που αναφέρονταν και σε αυτόν”» δήλωσε η Άντζελα. Η μητέρα γνώριζε ότι ο γιός της είχε βγει με τον Κρις. Εν συνεχεία, η οικογένεια κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να μάθει τι αληθινά συνέβαινε. Ο Μπομπ, ήταν ένας από τους τρεις έφηβους, οι οποίοι σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε σε κολόνα λόγω της δυνατής βροχής, σε περιοχή του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο θείος του άτυχου Μπομπ, Πίτερ Ματέλης, ανέφερε: «Ο χειρότερος εφιάλτης ενός γονιού είναι να χάνει το παιδί του σε τροχαίο, αλλά το να το μαθαίνεις από το Facebook και να μην έχεις ενημερωθεί από την αστυνομία, είναι τραγικό.» Η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι δυσκολεύονταν να αναγνωρίσει το θύμα. Η οικογένεια όμως, είδε τα μηνύματα στο Facebook έξι ώρες μετά το θάνατο του Μπομπ. Παρόλο που όλοι σήμερα θεωρούν τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης τον πιο άμεσο και πιο εύκολο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των ατόμων, υπάρχουν κάποια γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα γίνουν γνωστά μέσω τέτοιων δικτυακών τόπων, όπως το Facebook.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com