Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Ένας άραβας πρέσβης ακύρωσε τον γάμο του, μόλις διαπίστωσε ότι η σύζυγός του, την οποία δεν είχε δει ποτέ χωρίς μπούρκα, ήταν αλλήθωρη και ... γενειοφόρος!
Ο πρέσβης συμφώνησε να παντρευτεί με μία υπήκοο χώρας του Κόλπου, βάσει των φωτογραφιών που του είχε δείξει η οικογένειά της και οι οποίες όπως αποδείχθηκε ανήκαν στην αδερφή της, γράφει σήμερα η αραβική εφημερίδα Gulf News.

Στις ελάχιστες συναντήσεις τους πριν από τον γάμο, η υποψήφια νύφη φορούσε πάντα μπούρκα και έτσι ο πρέσβης δεν είχε διακρίνει τα χαρακτηριστικά της. Μόλις όμως υπέγραψαν το συμφωνητικό του γάμου και επιχείρησε να τη φιλήσει "διαπίστωσε ότι είχε γενειάδα και ήταν αλλήθωρη".

Αμέσως υπέβαλε μήνυση για "εξαπάτηση" εναντίον των πεθερικών του και πέτυχε την έκδοση διαζυγίου, γράφει η εφημερίδα, η οποία δεν αναφέρει ούτε την εθνικότητα του διπλωμάτη, ούτε αυτή της παρ' ολίγον συζύγου.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com