Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/20/2010 11:42:00 π.μ.

Ζητούνται σερβιτόρες-νίντζα!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Θα κραδαίνουν σπαθιά νίντζα και θα παίζουν με φωτιές, ενώ οι πελάτες θα πρέπει να περάσουν από μία τάφρο προτού καθίσουν στο τραπέζι τους για να απολαύσουν το φαγητό τους σε ένα χώρο με χαμηλό φωτισμό, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.Επιπλέον, οι πελάτες θα ενθαρρύνονται να φωτογραφηθούν με τις σερβιτόρες που φορούν μαύρες και κόκκινες στολές νίντζα. Το πρωτότυπο αυτό εστιατόριο άνοιξε τον περασμένο μήνα στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν και - ευλόγως- ονομάζεται "νίντζα".

Στην είσοδο του εστιατορίου υπάρχει μία τάφρος με τρεχούμενο νερό που αναγκάζει τους πελάτες να περιμένουν μερικά λεπτά μέχρι να σηκωθεί μία γέφυρα και να μπορέσουν να περάσουν απέναντι για να οδηγηθούν μέσω μίας σκοτεινής σκάλας στο χώρο όπου σερβίρεται το φαγητό.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος διαθέτει ήδη ένα εστιατόριο με θεματική νοσοκομείου και σέξι νοσοκόμες που σερβίρουν στους πελάτες τα εδέσματα στο κρεβάτι, επένδυσε περίπου $15 εκατομμύρια για να φτιάξει το πρωτότυπο αυτό εστιατόριο, σε μια ανταγωνιστική πόλη που που διαθέτει εστιατόρια με περιβάλλον αεροπλάνου, προϊστορικού καταυλισμού, ακόμη και...τουαλέτας.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com