Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/01/2010 03:06:00 μ.μ.

Ο Πάπας εξυμνεί τους... Σίμπσονς

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Συγχαρητήρια έδωσε στη σειρά των «Σίμπσονς» το Βατικανό με την ευκαιρία των 20ών γενεθλίων της. Παρά το αναρχικό της χιούμορ, η σειρά του καναλιού της Fox, που αποτελεί και το μακροβιότερο τηλεοπτικό καρτούν έως σήμερα, φαίνεται πως έχει την εύνοια του Πάπα, όπως φανερώνει ένα άρθρο της εφημερίδας του Βατικανού, Λ Οσερβατόρε Ρομάνο.
«Χωρίς τον Όμηρο Σίμπσον και τους υπόλοιπους κίτρινους χαρακτήρες, πολλοί άνθρωποι σήμερα δεν θα ήξεραν πώς να γελάσουν», σχολιάζει το άρθρο, ενώ εξυμνεί τις φιλοσοφικές αναζητήσεις του καρτούν, το ρεαλιστικό και έξυπνο γράψιμο των σεναριογράφων και τη «Σιμπσονική θεολογία», απόρροια του θρησκευτικού μπερδέματος που νιώθει ο Όμηρος Σίμπσον καθώς μιλά στον Θεό. Για την εφημερίδα του Βατικανού, το πρόβλημα του πατριάρχη της οικογένειας Σίμπσον «καθρεφτίζει την άγνοια και την ανάγκη που νιώθει ο σύγχρονος άνθρωπος σε ό,τι αφορά τη θρησκεία», ενώ καταλήγει να βρίσκει πάντοτε καταφύγιο στον Θεό.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com