Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/03/2009 07:51:00 π.μ.

Tokyo Nail Expo 2009

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Στο Odaiba Island του Τόκιο, πραγματοποιήθηκε η έκθεση "Tokyo Nail Expo", στην οποία παρουσιάστηκαν μερικά καταπληκτικά έργα τέχνης, πάνω σε, όπως θα καταλάβατε, νύχια.
Κρίνοντας από τις δημιουργίες, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι η βιομηχανία νυχιών στην Ιαπωνία, είναι σε μεγάλη άνθηση. Και πράγματι, έναν αναλογιστείτε ότι έχει έναν τζίρο που αγγίζει τα 200 εκατομμύρια γιεν, δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο που την έκθεση επισκέφτηκαν περίπου 50.000 άτομα.
Στην έκθεση που διοργανώθηκε, καλλιτέχνες στην ζωγραφική και γλυπτική πάνω σε νύχια, παρουσίασαν τις δημιουργίες τους εκθέτοντας τα νύχια σε βιτρίνες. Φυσικά υπήρχαν και μοντέλα που παρουσίαζαν τα βαμμένα νύχια τους, αλλά και καλλιτέχνες που δημιουργούσαν μπροστά στον κόσμο μικρά αριστουργήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com