Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/03/2009 09:28:00 π.μ.

Το πιο χαζό φίδι στον κόσμο.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ίσως να έχετε ακούσει, ότι εάν ένα φίδι φάει κατά λάθος την ουρά του δεν μπορεί να σταματήσει, ούτε να την βγάλει, αφού τα δόντια του είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να σπρώχνουν την τροφή μόνο προς τα μέσα. Τώρα θα μου πείτε, υπάρχει τόσο χαζό φίδι που θα φάει την ουρά του? Κι όμως...
Το φίδι που βλέπετε στην φωτογραφία, πρέπει να βρέθηκε σε μεγάλη σύγχυση όταν αποφάσισε ότι η ουρά του ήταν πολύ νόστιμη και άρχισε να την τρώει! Το φίδι, σύντομα συνειδητοποίησε το λάθος του, αλλά του ήταν αδύνατο να μπορέσει να ελευθερώσει την ουρά του από τα δόντια του.
Ευτυχώς το φίδι εντοπίστηκε από άτομα που βρίσκονταν στην περιοχή, πριν αυτό αρχίσει να αφομοιώνει το σώμα του και το οδήγησαν στον κτηνίατρο.
"Το φίδι είχε εξαρθρώσει το σαγόνι του στην προσπάθειά του να ελευθερώσει την ουρά από το στόμα του, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει", ανέφερε ο κτηνίατρος Bob Reynolds που εξέτασε το φίδι.
Τελικά, κατάφερε ο Reynold να ελευθερώσει την ούρα του φιδιού, ανοίγοντας το στόμα του και χρησιμοποιώντας έναν καθετήρα. Η όλη επιχείρηση πήρε μόνο μισή ώρα.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com