Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/23/2009 11:18:00 π.μ.

Το πανάκριβο ταξίδι του Sandy

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ένας γάτος που είχε εξαφανιστεί από το Χάμσαϊρ, βρέθηκε σε πλοίο που έφτασε στο Μπιλμπάο κάτι που θα κοστίσει στα αφεντικά του 2000 λίρες.Ο Sandy εξαφανίστηκε από το σπίτι του στις 10 Δεκεμβρίου και βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στο γκαράζ αγγλικού πλοίου που βρισκόταν στο λιμάνι του Μπιλμπάο στην Ισπανία. Οι ιδιοκτήτες του Sandy, θα υποχρεωθούν να πληρώσουν 2000 λίρες, καθώς θα πρέπει να αναλάβουν το κόστος παραμονής του γάτου τους σε καραντίνα. Αν και το ζώο δεν κατέβηκε στο Μπιλμπάο, το ότι βγήκε από τα βρετανικά χωρικά ύδατα σημαίνει ότι πρέπει να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας του.
Το πώς βρέθηκε στο πλοίο, παραμένει μυστήριο. Σύμφωνα με το αφεντικό του, Tim Austin, το πιο πιθανό είναι κάποιος να τον έκλεψε. "Η γυναίκα μου μοίραζε φυλλάδια με τη φωτογραφία του στη γειτονιά, αλλά ήδη είχε ο Sandy βρισκόταν στο πλοίο", δήλωσε και πρόσθεσε ότι πρέπει να τον είχαν κλέψει αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση για το πως μπήκε στο πλοίο.
Ο γάτος είχε πάνω του μικροτσίπ, για να μπορούν να τον εντοπίζουν και έτσι το πλήρωμα του πλοίου αποφάσισε να τον κρατήσει και να τον επιστρέψει στην Βρετανία. Όμως αν και επέστρεψε στην πατρίδα, δεν μπορεί να γυρίσει στο σπίτι του πριν περάσουν έξι μήνες.
"Δεν βγήκε από το πλοίο, αλλά βρέθηκε εκτός χωρικών υδάτων της Βρετανίας. Θα κάνουμε έφεση για να μην πληρώσουμε, αλλά θα σεβαστούμε την απόφαση όποια και αν είναι" δήλωσε ο κ. Austin.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com