Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/23/2009 09:34:00 π.μ.

Μια πόλη σκουπιδιών έξω από το Κάιρο.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Αυτή η απίστευτη πόλη, στην οποία συσσωρεύονται τόνοι σκουπιδιών, είναι ένα πραγματικό μέρος που το αποκαλούν 'Garbage City' και βρίσκεται έξω από το Κάιρο της Αιγύπτου.
Κατοικείται από μια κοινότητα εργαζόμενων που ονομάζονται Zabbaleen, οι οποίοι συλλέγουν, διαλέγουν και επαναχρησιμοποιούν ή πουλούν τα σκουπίδια που συγκεντρώνουν από την πόλη του Καΐρου.
Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτή η περιοχή είναι πράγματι ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης των αποβλήτων: Οτιδήποτε μπορεί να επιδιορθωθεί ή να ανακυκλωθεί, χρησιμοποιείται ή πωλείται, ενώ ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, καίγεται ως καύσιμο. Τα δε φαγώσιμα, χρησιμοποιούνται για να τραφούν τα ζώα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com