Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/18/2009 08:58:00 π.μ.

Balancing Act - 117 αντικείμενα πάνω σε ένα τουβλάκι Lego!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ο καλλιτέχνης ονομάζεται Walter Wick και δημιούργησε μια εκπληκτική κατασκευή, ισορροπώντας ούτε λίγο ούτε πολύ, 117 παιχνίδια σε ένα ενιαίο τουβλάκι lego 4Χ2.

Το βίντεο αυτό, δημιουργήθηκε για την παιδική πινακοθήκη του επιστημονικού κέντρου του Κοννέκτικατ, στο Χάρτφορντ. Για την κατασκευή, δεν χρησιμοποιήθηκε κόλλα, ή κρυμμένα υποστηρίγματα. Η σταθερότητα της όλης κατασκευής επιτεύχθηκε κυρίως με τη μείωση του κέντρου βάρους του συνόλου της δομής, μέσω της χρήσης κρεμαστών αντικειμένων.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com