Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Η Michelle πάσχει από μια σπάνια ιατρική κατάσταση που λέγεται Persistent Sexual Arousal Syndrome και η οποία της χαρίζει αυτό το μοναδικό μειονέκτημα-πλεονέκτημα του να φτάνει σε οργασμό με το παραμικρό. (κελαηδάει το καναρίνι? Οργασμός. Αερίζεται ο γείτονας? Οργασμός κ.ο.κ). Αυτό όπως είναι φυσικό της δημιουργούσε αρκετά προβλήματα στον εργασιακό τομέα, καθώς αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την εργασία της σε ένα εργαστήριο παρασκευής μπισκότων, αλλά κυρίως στο να βρει τον σύντροφο των ονείρων της. Ωστόσο, εδώ και 6 μήνες έχει δεσμό με έναν γείτονα της, τον Andrew Carr 32 ετών και όπως μας λέει κάνουν σεξ 10 φορές την ημέρα.
"Ο Andrew έχει αλλάξει την ζωή μου. Δεν ψάχνω πλέον θεραπεία για τους οργασμούς μου - την βρήκα", δήλωσε η Michelle στην βρετανική εφημερίδα The News of the World. "Τώρα έχω μια χαμογελαστή έκφραση στο πρόσωπο μου όλη την ημέρα" (πολύ θα ήθελα να δω βέβαια την φάτσα του κακόμοιρου του Andrew).
Ο πρώτος σύντροφος της Michelle την εγκατέλειψε έπειτα από λίγους μήνες λέγοντας ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της. Κατά την διάρκεια των επόμενων ετών αρκετοί άλλοι τα παράτησαν - με τον έναν εξ αυτών να της λέει ότι ήταν άντρας και όχι μηχανή. Έβγαινε με έναν άντρα για 5 χρόνια αλλά "μέχρι την στιγμή που χωρίσαμε ήταν εξαντλημένος και έφυγε σαν νικημένος."
Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com