Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/09/2009 10:13:00 μ.μ.

Βίντεο από την επιχείρηση LCROSS της NASA, που διεξήχθη σήμερα.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Για όσους δεν το γνωρίζουν, σήμερα έλαβε χώρα μια τεχνητή διπλή πρόσκρουση στην επιφάνεια της Σελήνης και συγκεκριμένα στον κρατήρα Cabeus, με σκοπό την ανάλυση των υλικών που θα εκτοξευτούν μετά την πρόσκρουση και την εξαγωγή συμπεράσματος για το αν τελικά υπάρχει νερό στον συγκεκριμένο κρατήρα, όπως πιστεύουν οι επιστήμονες μέχρι σήμερα, ή όχι.
Δείτε το βίντεο από την επιχείρηση. Πιστεύω ότι στις επόμενες ημέρες θα έχουμε ακόμη ποιο καλό υλικό να σας δείξουμε καθώς η πρόσκρουση μπορούσε να γίνει ορατή με ένα μεσαίου μεγέθους ερασιτεχνικό τηλεσκόπιο και όπως είχα διαβάσει τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορες ιστοσελίδες, χιλιάδες εραστές της αστρονομίας πήραν θέσεις μάχης.
Περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση μπορείτε να διαβάσετε στον επίσημο δικτυακό τόπο της NASA.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com