Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/09/2009 10:01:00 μ.μ.

10 καταπληκτικά σκαλίσματα σε κολοκύθες.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Αυτό το άρθρο είναι ένα κάλεσμα δημιουργίας για όλους εσάς του επίδοξους καλλιτέχνες εκεί έξω. Αν βαρεθήκατε τα γνωστά υλικά γλυπτικής, δείτε κάποιες δημιουργίες με κολοκύθες που πιστεύω θα σας εντυπωσιάσουν.

Twins.
Σιαμαία δίδυμα που τα δημιούργησε το 2008 ένας γλύπτης από το Michigan.

Hallowiener.
Ομολογουμένως δεν είναι και κανένα έργο τέχνης, ούτε μπορεί κανείς να το φάει αλλά έχει μια δόση χιούμορ.

Big Tooth.
Ο διάσημος Καναδός γλύπτης David Bradley Billings που ειδικεύεται σε γλυπτά από άμμο και χιόνι, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην κολοκύθα και το 2005 έφτιαξε αυτόν τον ανατριχιαστικό τύπο της φωτογραφίας που τον ονόμασε "Sandemon".

The Burger Pumpkin.
Ο Tom Nardone, ιδιοκτήτης του Extreme Pumpkins, έφτιαξε αυτό το χάμπουργκερ χρησιμοποιώντας μοσχαρίσιο κρέας, τυρί, φέτες ντομάτας, μαρούλι και τους σπόρους της κολοκύθας για ντεκόρ.

Statue of Liberty.
Ο καλιτέχνης από το Τέξας, Scott Clummins έχει σαν στόχο την δημιουργία γλυπτών που θα φαίνονται όσο ποιο ρεαλιστικά γίνεται.

Chewbacca.
Φτιαγμένο επίσης από τον Scott Clummins το 2007, αυτό το γλυπτό κολοκύθας πάει την τέχνη του σκαλίσματος πολύ μακριά... σε έναν άλλο γαλαξία...

Cats in the Window.
Αυτή η τεχνητή κολοκύθα που σκαλίστηκε από τον Beckett Glandey, επιτρέπει την δημιουργία περισσότερων λεπτομερειών (και προκαλεί λιγότερη ακαταστασία).

Winking Man.
Δημιουργήθηκε το 2007 κατά την διάρκεια ενός φεστιβάλ με την επωνυμία Malcolm Blue Farm Festival στο Aberdeen της Βόρειας Καρολίνα.

Love Birds.
Η γλύπτρια Donna ονόμασε την δημιουργία της "Love Birds" αν και το όνομα "Hitchcock's Birds" πιστεύουμε ότι θα ήταν ποιο κατάλληλο.

Star Wars.
Ο δημιουργός αυτών των γλυπτών φτιάχνει έναν καινούργιο χαρακτήρα της διάσημης σειράς ταινιών Star Wars κάθε χρόνο.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com