Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Πόσες και πόσες φορές δεν ακούσατε ένα τραγούδι, σας άρεσε και θέλατε να μάθετε ποιος είναι ο καλλιτέχνης και ποιος ο τίτλος του? Εγώ πάντως το παθαίνω πολύ συχνά. Και αν έχω κρατήσει κάποιους στίχους, πάει κι έρχεται. Μπορώ ίσως να το βρω γράφοντας τους στοίχους στην Google ή μέσα από εξειδικευμένα sites που ειδικεύονται σε αυτούς. Τι γίνεται όμως όταν δεν θυμάστε ούτε τους στίχους αλλά μπορείτε απλά να μουρμουρίσετε λίγο τον ρυθμό?
Την λύση έρχεται να μας δώσει η τεχνητή νοημοσύνη του Modomi.
Το Modomi είναι ένα website όπως πολλά άλλα, που σας επιτρέπει να ψάξετε μουσική και συγκροτήματα και να κάνετε τις αγορές σας online. Ωστόσο η πρωτοτυπία του βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή της αρχικής του σελίδας και σε ένα πλαίσιο που γράφει μέσα του "Click and Sing or Hum". Και αν αναρωτιέστε για την αποτελεσματικότητα του, μια δοκιμή θα σας πείσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com