Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/29/2009 08:12:00 μ.μ.

Grand Canyon Skywalk: Περπατώντας στο κενό.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Τον Μάρτιο του 2007 άνοιξε τις πύλες στου στο κοινό αυτή η μοναδική κατασκευή με την ονομασία Grand Canyon Skywalk. Πρόκειται για έναν γυάλινο διάδρομο σε σχήμα πετάλου που επιτρέπει τους επισκέπτες να βλέπουν κάτω από τα πόδια τους έναν γκρεμό 1200 μέτρων προσφέροντας έτσι μια μοναδική θέα του φαραγγιού.
Η κόστους 31 εκατομμυρίων δολαρίων κατασκευή εκτείνεται 21 μέτρα μακριά από το χείλος του γκρεμού. Έχει πλάτος 3 μέτρα και ο διάδρομος έχει δεξιά και αριστερά γυάλινους τοίχους ύψους 1.5 μέτρων. Ατσάλινες δοκοί έχουν τοποθετηθεί σε βάθος 14 μέτρων μέσα στο τοίχωμα του φαραγγιού για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια των επισκεπτών και μολονότι μπορεί να αντέξει αρκετές εκατοντάδες άτομα ταυτόχρονα, δεν επιτρέπεται να είναι επάνω της πάνω από 120.

Συστήνω ανεπιφύλακτα να δείτε το παρακάτω βίντεο με εναέρια πλάνα από το Skywalk.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com