Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/29/2009 09:23:00 μ.μ.

Τεχνητός παρθενικός υμένας.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Το προϊόν αυτό με το περιγραφικό όνομα Artificial Virginity Hymen (τεχνητός παρθενικός υμένας) δεν είναι καινούργιο. Κατασκευάστηκε στο Kyoto το 1993 και στη συνέχεια έγινε διάσιμο στην Ταϊλάνδη το 1995. Τώρα, το προϊόν της εταιρίας Gigimo έχει εξαπλωθεί σε όλη την νοτιοανατολική Ασία και τις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Κοστίζει μόλις 30 δολάρια, είναι κατασκευασμένο από φυσικό αλουμίνιο και τοποθετείται μέσα στον κόλπο της γυναίκας όπου και διαστέλλεται ελαφρά λόγω της θερμοκρασίας δίνοντας στον χρήστη μια αίσθηση "στενότητας". Κατά την διάρκεια του σεξ απελευθερώνει ένα υγρό που μοιάζει με αίμα και το οποίο είναι απόλυτα ακίνδυνο, υποαλλεργικό και απαλλαγμένο από παρενέργειες.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του BBC, ένας γνωστός Αιγύπτιος διανοούμενος, ο καθηγητής Abdul Mouti Bayoumi του πανεπιστημίου al-Azhar, ζητάει την θανατική ποινή σε οποιονδήποτε εισάγει τέτοια προϊόντα καθώς υποστηρίζει ότι η προμήθεια τους είναι ισοδύναμη με την προώθηση της διαστροφής, η οποία τιμωρείται με θανατική ποινή σύμφωνα με την ισλαμική Sharia.
Εγώ πάντως δεν ξέρω τι λέει ο Abdul αλλά αυτό το προϊόν πρέπει να έχει κάνει ευτυχισμένους πολλούς άντρες (που να ήξεραν οι κακόμοιροι), αλλά κυρίως πολλά κοκόρια...
Πηγή: [link]

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, σου αντιγράφει τα θέματα η zougla.gr

(Νομίζω εσείς κάνετε τον κόπο να τα ανακαλύψετε και να τα μεταφράσετε...)

Με μια αλλαγή στον τίτλο και χωρις καμία αναφορά στην πηγή...

Ετοιμα άρθρα. Κρίμα...

Sourouklemes είπε...

Δεν πειράζει φίλε μου. Χαλάλι τους. Άλλωστε ποιος μπορεί να αγγίξει τον "αδιάφθορο"?
Και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν έχουμε και το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τίποτε μιας και εμείς από κάπου αλλού τα βρίσκουμε. Βέβαια η αναζήτηση και η μετάφραση θέλουν κόπο και το να βάζουμε την πηγή είναι σαν να βγάζουμε τα μάτια μας οι ίδιοι, αλλά δυστυχώς αυτό είναι το σωστό και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Σε ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com