Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/22/2009 12:35:00 μ.μ.

Εγκαταλελειμμένο ναυπηγείο καλυμμένο με βλάστηση

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το κτίριο αυτό βρίσκεται στο λιμάνι Imari στο νομό Saga, στην Ιαπωνία. Ονομάζονταν ναυπηγείο Kawaminami και ήταν αρχικά ένα εργοστάσιο γυαλιού που επεξεργάζονταν την πρώτη ύλη που εισάγονταν από τη Μέση Ανατολή με πλοία.
Στην διάρκεια του πολέμου της Ιαπωνίας/Κίνας, το Kawaminami μετατράπηκε σε βιομηχανικό εργοστάσιο για τις ανάγκες του πολέμου και ξεκίνησε να παράγει σκάφη, -σαν ναυπηγείο στην αρχή-, και αργότερα πυρομαχικά.
Με το τέλος του πολέμου, το εργοστάσιο εγκαταλείφθηκε και αφέθηκε στην μοίρα του. Η μητέρα φύση τότε, ανέλαβε δράση και πλέον οι εγκαταστάσεις είναι καλυμμένες με βλάστηση, από αναρριχώμενα φυτά μέχρι δέντρα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η παρατήρηση του εργοστασίου από ψηλά. Σχεδόν έχει εξαφανιστεί από την βλάστηση και μόνο μερικά σημεία, υποδηλώνουν την ύπαρξή του, ακόμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το Google maps.

View Larger Map

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com