Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/22/2009 04:39:00 μ.μ.

Φτιάχνοντας τέχνη με νεκρά ζώα.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ο Adam Morrigan, ένας Βρετανός καλλιτέχνης από το Gloucestershire της Βρετανίας, δημιουργεί έργα τέχνης από roadkill (ζώα που έχουν σκοτωθεί από μηχανοκίνητα οχήματα) και όσο απίστευτο κι εάν φαίνεται, πωλεί ορισμένα από αυτά.
Ο Adam πρέπει να είναι ένας από τους πιο ασυνήθιστους καλλιτέχνες στον πλανήτη. Τα "έργα τέχνης" του, δημιουργούνται από τα νεκρά ζώα που βρίσκει στην περιοχή, γύρω από το σπίτι του. Συχνά μαγειρεύει(!) και τρώει(!) αυτά τα ζώα, αλλά όσα δεν τρώγονται, μετατρέπονται σε αξεσουάρ μόδας ή έργα τέχνης.
Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει πάνω από 30 έργα τέχνης roadkill, καθώς και ένα σακίδιο από το σώμα μιας αλεπούς, χαλιά από τα δέρματα μοσχαριών και καπέλα από πουλιά.
Και εάν όλα τα παραπάνω σας φάνηκαν τρελά, να σας ενημερώσω ότι τα έργα του Adam, ξεκινούν από μερικές χιλιάδες λίρες και μπορούν να φτάσουν και τις 50.000. Τζάμπα πράμα δηλαδή.

Από την άλλη, μερικές δημιουργίες του, είναι λίγο "παράξενες", (όπως η παρακάτω), αφήνοντας υπόνοιες ότι τα έργα του δεν είναι "γνήσια RoadKill", αλλά χρησιμοποίησε αυτόν τον τρόπο για να κάνει γνωστή την δουλειά του.

1 σχόλια:

Frezia είπε...

Εξαιρετικά έργα,πήγα κι εγώσε μια παρόμοια έκθεση,
στη Νέα Μάκρη Αττικής, του Βορρέ γιου του Ιωνος Βορρέ, ιδιοκτήτη του γνωστού μουσείου στην Παιανία.
Τα έργα ήταν φτιαγμένα από σκουπίδια,άδια κουτιά,
καλαμάκια, πώματα κ.τ.λ.
Τα υλικά τα συλλέγει ο ίδιος από κάδους απορριμάτων.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com