Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/07/2011 12:49:00 μ.μ.

Το μαχαίρι του Τζακ του Αντεροβγάλτη

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Ισχυρίζεται ότι είναι ο δισ-δισ-δισέγγονός του Τζακ του Αντεροβγάλτη και έχει στην κατοχή του ένα μαχαίρι με λεπίδα 15 εκατοστών που άνηκε στο φημισμένο δολοφόνο που δεν ήταν άλλος από τον Σερ Τζον Γουίλιαμς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του. Ο λόγος για τον Τόνι Γουίλιαμς που είναι συγγραφέας και όπως αποκάλυψε βρετανική εφημερίδα Sun, ότι ψάχνοντας στα υπάρχοντα του μακρινού συγγενή του, βασικού υπόπτου για τους φόνους που διέπραξε ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, βρήκε το μαχαίρι. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μπορεί αυτό από μόνο του να μην αποτελεί απόδειξη, ωστόσο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο προ-προ-πάππους του δούλευε ως χειρουργός στο Ανατολικό Λονδίνο, όπου σφαγιάστηκαν πέντε πόρνες από τον Τζακ, και λίγο μετά τους φόνους έφυγε από τη βρετανική πρωτεύουσα, προκαλεί υποψίες.


Ισχυρίζεται λοιπόν ότι το μαχαίρι που ανακάλυψε ταιριάζει με τις περιγραφές του φονικού όπλου που χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις. "Ο ιατροδικαστής είχε πει τότε ότι σε όλους τους φόνους χρησιμοποιήθηκε το ίδιο, ιδιαιτέρως κοφτερό μαχαίρι, με μήκος λάμας 15 εκατοστών και ελαφριά κλίση προς τα πάνω, όπως περίπου ήταν εκείνη την εποχή ένα χειρουργικό νυστέρι", ανέφερε. Ο συγγραφέας αποκάλυψε ακόμα ότι σε οικογενειακά ημερολόγια, ανακάλυψε ότι οι κοντινοί συγγενείς του Σερ Τζον Γουίλιαμς, τον φώναζαν χαϊδευτικά "θείο Τζακ". "Για μένα η υπόθεση έχει πλέον κλείσει. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτός ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης", κατέληξε.


Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com