Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/12/2011 02:09:00 μ.μ.

11/11/11:Παιχνίδι αριθμών ή αρχή κοσμογονικών γεγονότων;

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Τι υποτίθεται πως θα συνέβαινε λοιπόν στις 11/11/11; Ορισμένα πνευματιστικά κινήματα κάνουν λόγο για την αρχή μιας ανθρωπιστικής αναγέννησης, μιας νέας αρμονίας στον κόσμο, λένε ακόμη και ότι θα ανοίξει μια πύλη προς μια νέα διάσταση.

Κλίνει η πυραμίδα του Χέοπα

Η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παραμείνει κλειστή μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11, μια ψηφιακή ευθυγράμμιση ημερομηνιών πολύ δημοφιλή για τους αριθμολόγους. Η απόφαση ελήφθη "μετά από πολλές πιέσεις" Αιγυπτίων κυβερνοναυτών που αναφέρθηκαν σε τελετές εσωτερισμού "που προβλέπονται για τις 11 Νοεμβρίου του 2011 στο εσωτερικό της πυραμίδας", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άτεφ Αμπού Ζάχαμπ, διευθυντής του Τμήματος φαραωνικής Αρχαιολογίας. Το CSA επιβεβαίωσε επίσημα το κλείσιμο την Παρασκευή του διάσημου μνημείου, αναφέροντας πάντως σε ανακοίνωση του την ανάγκη εργασιών συντήρησης μετά από μια πολύ μεγάλη κοσμοσυρροή κατά την μουσουλμανική εορτή του Έιντ αλ Άντχα, που μόλις ολοκληρώθηκε. Ο τάφος του Φαραώ Χέοπα, που βρίσκεται στο υψίπεδο της Γκίζας, κοντά στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, και οικοδομήθηκε πριν από περίπου 4.500 χρόνια, είναι ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου και το μόνο που διασώζεται. Για τους οπαδούς του εσωτερισμού, μια ασυνήθιστη ψηφιακή ευθυγράμμιση θα συμβεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 2011 στις 11:11, και θα μπορούσε να προκαλέσει ασυνήθιστα γεγονότα. Χιλιάδες οπαδοί σκοπεύουν να συναντηθούν την ημέρα αυτή σε όλο τον κόσμο για τελετές ή χορούς. Αρκετές σελίδες αφιερωμένες στην ημερομηνία αυτή έχουν εμφανιστεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Ορισμένοι αποδίδουν στον αριθμό ένδεκα παραφυσικές δυνάμεις που προσφέρουν ένα δίαυλο επικοινωνίας με το υποσυνείδητο, άλλοι βλέπουν ένα μυστικιστικό χαρακτήρα σε αυτόν τον αριθμό που όπως λένε συνήθως σχετίζεται με καταστροφές, όπως οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Τι σημαίνει το 11:11

Κατά τη μεταφυσική ερμηνεία, το 11:11 είναι ένα "καμπανάκι" εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί να συμβαίνει εντελώς τυχαία, αλλά να επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου! Λαμβάνοντας ως δεδομένο πως το 11:11 βρίσκεται ήδη στην κυτταρική μας μνήμη πριν ακόμη γεννηθούμε, οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας λένε πως κάθε φορά συναντάμε το 11:11 αυτά τα κύτταρα μνήμης διεγείρονται. Από κάποια χρονική στιγμή και μετά, το άτομο που βιώνει το φαινόμενο, αισθάνεται σαν να έρχεται αντιμέτωπο με μία "ξεχασμένη ανάμνηση"! «Είναι ένα πολύ καλό σημάδι, πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο πνευματικής αφύπνισης" http://www.blogger.com/img/blank.gifπροσθέτουν! Τα μέντιουμ και οι αρχιερείς του μεταφυσικού χαιρετίζουν άπαντες τη σημασία που υποστηρίζουν πως έχει "ο συγχρονισμός" του 11/11/11 - όπως η Αμερικανίδα Σολάρα, "ειδική στην αριθμολογία" και συγγραφέας ενός βιβλίου για τη σημασία του αριθμού έντεκα. Γι' αυτήν, το 11 αντιπροσωπεύει τον δυϊσμό του καλού και του κακού στην ανθρωπότητα και συνεπώς μια ενεργητική ισορροπία. "Βλέπω μια μεγάλη αλλαγή στη συνείδηση του πλανήτη και αυτό συμπίπτει με αυτήν την ημερομηνία", εξήγησε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο. Στο Ιντερνετ, μπλόγκερ επικαλούνται επίσης την προφητεία του Αγίου Μαλαχία που τον 11ο αιώνα προείπε ότι θα υπάρξουν 112 πάπες πριν από τη Βιβλική Αποκάλυψη. Επισημαίνεται ότι ο Βενέδικτος ΙΣΤ' είναι ο 111ος ποντίφικας.


Πηγή: link

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

h 11/11/11 htan prin 2000 xronia fetos eixame 11/11/2011 ta ipolipa einai malakies gia osous theloun na ta pistepsoun. "believe what you want to believe"

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com