Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/08/2011 03:12:00 μ.μ.

Φόβος των σκύλων η Τζούλια Ρόμπερτς

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Η Τζούλια Ρόμπερτς πέρα από τους πολλούς ρόλους που έχει παίξει, απέκτησε έναν ακόμη. Φωτογραφία της σε περιοδικό τρόμαξε ένα σκύλο, τόσο που το όμορφο τετράποδο άλλαξε δωμάτιο. Το ξεκαρδιστικό βίντεο παρακολούθησαν 500.000 χρήστες του διαδικτύου. Σ' αυτό φαίνεται ένας άντρας να καλεί τον σκύλο του ράτσας husky, ενώ κρατά στα χέρια του ένα αντίτυπο του περιοδικού Brides. Όταν ανοίγει το περιοδικό στην διαφήμιση με την διάσημη ηθοποιό, ο σκύλος αρχίζει να απομακρύνεται με αργά βήματα προς τα πίσω και τελικά να εγκαταλείπει το δωμάτιο. Ο ιδιοκτήτης έπειτα κλείνει το περιοδικό και ξαναφωνάζει το husky. Όταν εκείνο επιστρέφει, εκείνος ανοίγει ξανά το περιοδικό στην επίμαχη σελίδα και το ζωντανό φεύγει με μεγάλες δρασκελιές από το δωμάτιο.



Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com