Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/06/2011 12:18:00 μ.μ.

Η Apple αγοράζει το παλιό iPhone 4 έως $200!

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Aν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε από το iPhone 4 στο νέο μοντέλο της Apple το iPhone 4S που παρουσιάστηκε προχθές στο Event της Apple τώρα είναι η ευκαιρία. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως η Apple δίνει έως και 200 δολάρια χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ανακύκλωσης της. Το ποσό που θα σας δώσει η Apple για το παλιό σας τηλέφωνο εξαρτάτε από το μοντέλο και φυσικά από την κατάσταση του. Ένα σχεδόν αχρησιμοποίητο iPhone 4 λευκό όπως βλέπετε και στην φωτογραφία θα σας αποφέρει πίσω 200 δολάρια, ενώ ένα μαύρο στην ίδια κατάσταση 180 δολάρια. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν εντάσσεται στο πρόγραμμα ανακύκλωσης προς το παρόν και δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει σύντομα. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να προστεθεί στη λίστα της Ευρώπης και η Ελλάδα όχι μόνο για να ανακυκλώσετε το παλιό σας τηλέφωνο παίρνοντας πίσω κάποια χρήματα, αλλά γιατί πρέπει επιτέλους να πάει λίγο μπροστά αυτή η χώρα στην ανακύκλωση(όχι ότι είναι μπροστά σε άλλα πράγματα, λέμε τώρα!!!).

iPhone4-trade-in


Πηγές: link1, link2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com