Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/21/2011 12:37:00 π.μ.

Εργάτης, σύγχρονος Ηρώδης

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Ένας άνδρας συνεργείου διακοσμητών, στην Κίνα στην επαρχία Xinjiang, όταν ενοχλήθηκε πολύ από τις φωνές παιδιών που έπαιζαν στο σπίτι πήρε ένα πιστόλι καρφιών, σημάδευσε τα παιδιά και τους είπε: "Βγείτε τώρα έξω!". Ωστόσο ένας άντρας από το συνεργείο ενοχλήθηκε, γιατί δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στη δουλειά του! Τα παιδιά που έπαιζαν στο σπίτι αμέσως υπάκουσαν αλλά μια μικρή την ώρα που σηκωνόταν κούνησε τον άντρα, με αποτέλεσμα εκείνος να τραβήξει τη σκανδάλη και το καρφί να φύγει από το πιστόλι και να καρφωθεί στο κεφάλι της. Όπως είπε η μητέρα του παιδιού: "Η μικρή άρχισε να ουρλιάζει αλλά αρχικά δε μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί, καθώς η τρύπα ήταν πολύ μικρή. Μετά άρχισε να αιμορραγεί και την πήγαμε στο νοσοκομείο".


Όπως φαίνεται και από τις ακτινογραφίες ένα καρφί 5 εκατοστών σφηνώθηκε στο κεφάλι του παιδιού, ωστόσο οι χειρουργοί κατάφεραν να το βγάλουν και τώρα το παιδί αναρρώνει. Όπως είπαν οι γιατροί, το κορίτσι ήταν πολύ τυχερό γιατί το καρφί δε χτύπησε την αρτηρία, αλλιώς θα είχε πεθάνει από αιμορραγία μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.


Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com